Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Fashion.bg » Абитуриенти » Най-стилните абитуриенти 2021

Конкурс
"Най-стилните абитуриенти" 2021

За втора поредна година българският портал за мода Fashion.bg съвместно с модна къща Чарлино стартира конкурс "Най-стилните абитуриенти" 2021. Всички момичета и момчета, които завършват училище тази година могат да се включат, като ни изпратят снимки от фотосесия или от своя абитуриентски бал. Конкурсът ще се проведе от 28 май до 30 юни!!! Очакват ви модни награди от нас и от нашите партньори, но най-важното е да отпразнуваме и онлайн вашия бал и да споделим всички заедно емоциите от вашето завършване!

ВИЖ УЧАСТНИЦИТЕ И ГЛАСУВАЙ

Виж как да участваш:

1. Прочети Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса "Най-стилните абитуриенти" 2021 на Fashion.bg.

2. Изпрати 1 до 4 снимки като съобщение в Messenger на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/FashionBulgaria/ или на email office@fashion.bg (с цел да се запази качеството им)

В съобщението добави име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършваш, и населеното място, в което се намира то, по желание името на фотографа на снимките, както и текста:

"Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с Общите условия за участие в Конкурса на Fashion.bg "Най-стилните абитуриенти" 2021 и с Правилата за обработване и защита на личните данни на Конкурса."

Успех!

Датата, до която могат да се изпращат снимки за участие в Конкурса е 22 юни 2021. Победителите от първата фаза се обявяват на 23 юни. Това са 40 участници - 20 абитуриенти с най-много гласове от Facebook (10 момичета и 10 момчета) и 20 избрани от Организатора. Финалистите се обявяват на Фейсбук страницата на Fashion.bg и във www.fashion.bg и участват във финалната фаза на конкурса, в която гласовете се нулират и се гласува само за 40-те избрани участници.

Край на гласуването 11:59 часа на 30 юни 2021 и обявяване на победителите.

Победители в конкурса са 4 участници - двамата участници - момиче и момче, които имат най-много гласове след финалното гласуване и двама участници - момиче и момче, избрани от жури, подбрано от Организатора, измежду 40-те снимки, представени на финалната фаза. Ще бъдат предоставени и специални награди, посочени по-долу.

Награди

Ще бъдат отличени:

Най-стилна абитуриентка на публиката - снимката с най-много гласове във Facebook след финалното гласуване
Награда: Блуза по избор с марка mar.fashion от електронния магазин на Fashion.bg и луксозна козметика с марка COYA

Най-стилна абитуриентка на журито - избрана от журито сред финалистките
Награда: Рокля с марка Чарлино

Най-стилен абитуриент на публиката - снимката с най-много гласове във Facebook след финалното гласуване
Награда: Класическа риза с дълъг ръкав от Буламас MTM Fashion

Най-стилен абитуриент на журито - избран от журито сред финалистите
Награда: Комплект с марка Чарлино

Допълнителни награди:

Лице на Fashion.bg - момиче
Награда: Парео със снимка на клиента

Лица на Wolfpride - момиче и момче
Награда: Черна рекламна тениска от Wolfpride

Лице на Al Amar
Награда: Парфюм Swiss Arabian

Награди за Най-стилните абитуриенти 2021

Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи